»Zagotovo bo zelo pravi okus mesa, ker to ne bo neka umetna tvorba, ampak bo še vedno meso, narejeno iz celic, ki so v mesu.«
»Meso ne prihaja iz sporne klavnice.«
»Tudi meso smo že tako dobili, da se ne da kuhati dobrega golaža iz takega mesa.«
»Mi se osredotočamo predvsem na celice sesalcev. Večina proizvajalcev se osredotoča na piščančje, goveje in svinjsko meso, saj je tu trg največji.«
»Samo izhajamo iz tega, kaj meso v osnovi je – eden od ponudnikov beljakovin. Meso je za beljakovine, kar je brokoli za zelenjavo.«
»Okus ganskega kakava je pravzaprav okus čokolade, kot jo poznamo.«
»Okus #solzbelegamoža.«
»Nimajo okusa.«
»V prodaji je to meso označeno s skupnim simbolom 'meso istrskega goveda – boškarina/meso istarskog goveda – boškarina'.«
»Ampak treba je vedeti, da obstajata dober slab okus in slab slab okus.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju